Website vertalen

Website vertalen

Wilt u uw website vertalen naar een andere taal, dan is het aan te bevelen om de tekst van de verschillende pagina’s in een Word-bestand of pdf-bestand bij ons aan te leveren. Hiermee wordt bereikt, dat er geen teksten worden overgeslagen, die vaak  worden weergegeven via gecompliceerde linkstructuren.

Voor het vertalen van uw website wordt uiteraard een vertaler ingezet, die de nodige ervaring heeft in de branche, waarin u actief bent.

Website vertalen

Denkt u er daarbij wel aan, dat dubbele content door de zoekmachines niet wordt gewaardeerd, zodat het één op één kopiëren van uw Nederlandse website naar bijvoorbeeld een Belgische website niet is aan te bevelen.

De tekst zult u moeten (laten) herschrijven. Ook is het aan te bevelen om bijvoorbeeld een .nl of .de website, etc. te hosten in het betreffende land. Dit is niet nodig als u gebruik maakt van één website met verschillende taalversies.

Bent u echt internationaal actief, kies dan voor een .com of .eu domein. Aabévé Vertaalbureau heeft de juiste vertalers om uw vertaling perfect te verzorgen.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Algemene informatie

​Om een website te kunnen vinden op het internet is er een centrale registratie waar bijgehouden wordt op welke computer een website ofwel domein opgevraagd kan worden met een webbrowser.

Een domeinnaam is een naam in het Domain Name System (DNS), het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken, computers, webservers, mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd.

Deze naam verwijst naar een computeradres dat uit nummers bestaat. Het DNS functioneert als het telefoonboek van het computernetwerk. De vertaling van de naam naar het betreffende nummer geschiedt middels DNS-servers, alle verdere datacommunicatie tussen computers maakt gebruik van dat nummer.

Informatie over een domein kan opgevraagd worden via Whois (who is). Elke website is op de een of andere manier verbonden aan een unieke domeinnaam. De internationale Wikipedia bijvoorbeeld heeft als domein ‘wikipedia.org’. Meestal wordt het subdomein ‘www’ gebruikt (zoals ‘www.wikipedia.org’).

Prijsaanvraag

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=