Bij Vertaalbureau Leuven bent u verzekerd van:
Snelle service
Heldere tarieven
Persoonlijk contact
Kwaliteitsgarantie

Vertaalbureau Leuven

Wilt u een topvertaling met kwaliteitsgarantie? Dan is Vertaalbureau Leuven u graag van dienst. Of het nu gaat om een vertaling van een overeenkomst van het Nederlands naar het Deens, een manual van het Engels naar het Duits of een huwelijksakte van het Chinees naar het Nederlands, wij verzorgen het voor u.

Over Aabévé Vertaalbureau Leuven

Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren (beëdigde) vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn. Bij ons bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

Offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan naar info@aabeve.be met opgave van het aantal woorden (of door de documenten mee te zenden) of maak gebruik van de aanvraagmodule aan de rechterzijde.

Meer over Leuven

Leuven is onder meer bekend als de vestigingsplaats van de Katholieke Universiteit Leuven, de oudste universiteit in de Lage Landen, de multinational Anheuser-Busch InBev (historisch Brouwerij Artois, naderhand ook nog Interbrew en InBev geheten), de Boerenbond en het universitair ziekenhuis Gasthuisberg. Ook verscheidene spin-offs van de KU Leuven, zoals IMEC of Bio-Incubator, zijn gevestigd in de stad.

Vanwege de eeuwenlange aanwezigheid van zowel de brouwerij Artois als het studentenleven wordt Leuven ook wel de bierhoofdstad van Vlaanderen genoemd.

Leuven is nationaal bekend om zijn uitgaansleven. Er zijn zeer veel uitgaansgelegenheden in de stad, overwegend cafés. De Oude Markt van Leuven wordt, vanwege zijn aaneenschakeling van kroegen, ook wel De Langste Toog van Europa genoemd. De donderdagavond (wegens het studentenleven), de vrijdagavond en de zaterdagavond zijn de drukste uitgaansmomenten. De Muntstraat profileert zich als het culinaire hart van de stad. De straat, die gedomineerd lijkt door Italiaanse restaurants, heeft na een grondige opknapbeurt ook stilaan een tweede adem gevonden.