Vertaalbureau Gent

Vertaalbureau Gent

Zoekt u een vertaalbureau voor vrijwel elke talencombinatie? Dan is Vertaalbureau Gent u graag van dienst. Of het nu gaat om een vertaling van een brochure Engels naar het Japans, een beëdigde vertaling van het Nederlands naar het Engels of een juridische vertaling van het Duits naar het Nederlands.

Voordelen vertaalbureau Gent

  • Snelle service
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

  Prijsopgave

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen?
  Mail ons met opgave van het aantal woorden (of door de documenten mee te zenden) of maak gebruik van onze speciale aanvraagmodule.

  jaren ervaring

  talencombinaties

  vertalers

  Over Aabévé Vertaalbureau

  Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn.

  Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

  Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

  • Optimale service
  • Binnen 30 minuten reactie
  • Snelle levering
  • Ervaren vertalers
  • Lage tarieven
  • Tientallen jaren ervaring
  • Hoge klantenwaardering
  • ISO-gecertifceerd
  Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
  =

  Meer over Gent

  Gent is de hoofdstad van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen en van het arrondissement Gent. Gent heeft een oppervlakte van 156,18 km² en telt circa 250.000 inwoners, waarmee het naar inwonertal de op één na grootste gemeente van België is, na Antwerpen. De stad is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Gent en telt vijf gerechtelijke kantons. Gent ontstond uit Keltische woonkernen in het gebied van de samenvloeiing van de Leie en de Schelde. In de middeleeuwen groeide Gent onder impuls van een bloeiende wolnijverheid uit tot een van de grootste steden van Europa.

  Ook de vlas- en linnennijverheid en het stapelrecht op graan, dat Gent verwierf droegen aanzienlijk bij tot haar welvaart. Na een korte calvinistische periode kende de stad een zeker verval dat pas keerde tegen het einde van de 18e eeuw, toen de katoennijverheid Gent tot een van de eerste industriesteden van het Europese vasteland maakte.

  In het Hof ten Walle, het latere Prinsenhof, werd op 24 februari 1500 de latere keizer Karel V geboren. In de stad werden ook de Pacificatie van Gent (1576) en de Vrede van Gent (1814) ondertekend. Gent kent verscheidene grote evenementen. Het bekendst zijn de Gentse Feesten, een tiendaags straat-, muziek- en cultuurfestival in de Gentse binnenstad. Sinds eind jaren 60 zijn deze feesten uitgegroeid tot een van de grootste volksfeesten in Europa.

  In Gent worden talrijke evenementen georganiseerd, onder meer in Flanders Expo: de Jaarbeurs, de Lentebeurs, de horecabeurs, de Belgian Boat Show en vroeger talrijke concerten. Ook is Gent één van de locaties van het Festival van Vlaanderen, een muziekevenement, dat verspreid over Vlaanderen plaatsvindt. Op filmgebied is er het Internationaal Filmfestival van Vlaanderen-Gent, waarbij ook de World Soundtrack Awards worden uitgereikt.

  Flikkendag is een open deurdag van de Gentse politie, georganiseerd sinds 1998. Sinds het succes van de Vlaamse televisieserie Flikken werd het evenement rond dit programma georganiseerd en lokte na enige jaren ruim honderdduizend bezoekers. Aan het eind van het jaar wordt een kerstmarkt gehouden op het Sint-Baafsplein. Ook organiseert het Koninklijk Muziekverbond dan het Kerst-Koren-Festival, waarbij een groot aantal koren in de stad optreedt.