Vertaalbureau Brugge

Vertaalbureau Brugge

Wilt u snel een topvertaling met kwaliteitsgarantie laten maken? Dan is Vertaalbureau Brugge u graag van dienst.

Of het nu gaat om een vertaling van uw algemene voorwaarden van het Frans naar het Nederlands, een contract van het Duits naar het Italiaans of een website van het Engels naar het Spaans, of om welke andere talencombinatie dan ook, Vertaalbureau Brugge verzorgt het voor u.

Voordelen vertaalbureau Brugge

    • Snelle service
    • Heldere tarieven
    • Persoonlijk contact
    • Kwaliteitsgarantie

    Prijsopgave

    Wilt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen?
    Mail ons met opgave van het aantal woorden (of door de documenten mee te zenden) of maak gebruik van onze speciale aanvraagmodule.

    jaren ervaring

    talencombinaties

    vertalers

    Over Aabévé Vertaalbureau

    Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn.

    Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

    Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

    • Optimale service
    • Binnen 30 minuten reactie
    • Snelle levering
    • Ervaren vertalers
    • Lage tarieven
    • Tientallen jaren ervaring
    • Hoge klantenwaardering
    • ISO-gecertifceerd
    Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
    =

    Meer over Brugge

    Brugge, gelegen in het noordwesten van het land, is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Brugge, telt zelf 4 gerechtelijke kantons, en is de zetel van het bisdom Brugge en van een hof van assisen. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is eivormig en ongeveer 430 hectare groot. De volledige gemeente heeft een oppervlakte van ruim 13.840 hectare, waaronder zo’n 1.075 hectare in zee, bij Zeebrugge.

    De stad telt circa 118.000 inwoners; ongeveer 20.000 daarvan wonen in het centrum. De inwoners van Brugge worden Bruggelingen genoemd. De economische betekenis van Brugge vloeit voornamelijk voort uit zijn zeehaven, Zeebrugge. Tevens is de stad een wereldberoemde toeristische trekpleister.

    Brugge is op vandaag vooral bekend als een historische stad met veel cultureel erfgoed. Het historisch centrum is goed geconserveerd. Het huidige uitzicht van de binnenstad werd echter sterk beïnvloed door de belangstelling voor de neogotiek in de 19e eeuw. Veel gebouwen werden toen verfraaid, gerestaureerd of herbouwd in een neogotische stijl. De reien, de geschiedenis, de archeologische vondsten, maar ook de winkelstraten lokken dagelijks heel wat mensen naar deze stad. Per paardenkoets, met City-Tourbusjes of met bootjes op de reien kan de Brugse binnenstad verkend worden.

    Voor het verblijfstoerisme telt de binnenstad zo’n 100 hotels, goed voor meer dan 8.300 bedden. De jeugdlogies zijn goed voor nog eens ruim 1.300 bedden. In 2013 telde men in Brugge zo’n 1,04 miljoen aankomsten, waaronder circa 22.500 in Zeebrugge, en ruim 1,86 miljoen overnachtingen, waaronder circa 40.000 in Zeebrugge. In vergelijking met andere grote Vlaamse steden vertoont een kleiner aandeel hiervan een zakelijk karakter, al blijkt dit aandeel de laatste jaren wel toe te nemen.

    Het autoverkeer wordt zo veel mogelijk uit het centrum van de stad geweerd. De snelheidsbeperkingen (30 km per uur), een ambitieus lussenplan, veel eenrichtingsverkeer (twee richtingen voor fietsers) en randparkings moeten van Brugge een aangename wandel- en winkelstad maken. De aanwezigheid van horecazaken en winkels verdringt evenwel gedeeltelijk de woonfunctie in de binnenstad. Elk jaar gaat op Hemelvaartsdag de Heilig-Bloedprocessie rond in Brugge. Hierbij wordt de relikwie van het Heilig Bloed, die Diederik van de Elzas vanuit Jeruzalem naar Brugge zou hebben gebracht, vereerd door de stad. De processie bestaat uit drie gedeeltes: de Bijbel, de geschiedenis van het Kostbaar Bloed en de prelatuurstoet met de relieken.

    Een andere grote stoet die in Brugge wordt gehouden, is de Gouden Boomstoet. Deze vijfjaarlijkse praalstoet werd in 1958 gecreëerd met als centraal gegeven de “Wapenpas van de Gouden Boom”, die in 1468 op de Brugse Markt werd gehouden ter gelegenheid van het huwelijk van Karel de Stoute en Margaretha van York.

    In 2002 was Brugge culturele hoofdstad van Europa. Naar aanleiding hiervan werd onder andere een nieuw multifunctioneel concertgebouw opgetrokken, dat de stad internationaal weer op de culturele kaart diende te zetten. Brugge is tevens het centrum van een van de Vlaamse toeristische regio’s: het Brugse Ommeland.