Vertaalbureau Antwerpen

Vertaalbureau Antwerpen

Zoekt u een vertaalbureau voor vrijwel elke talencombinatie? Dan is Vertaalbureau Antwerpen u graag van dienst. Of het nu gaat om een vertaling van een handleiding van het Nederlands naar het Spaans, een overeenkomst van het Engels naar het Pools of een testament van het Frans naar het Duits, wij verzorgen het voor u.

Voordelen vertaalbureau Antwerpen

  • Snelle service
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

  Prijsopgave

  Wilt u een vrijblijvende prijsopgave aanvragen?
  Mail ons met opgave van het aantal woorden (of door de documenten mee te zenden) of maak gebruik van onze speciale aanvraagmodule.

  jaren ervaring

  talencombinaties

  vertalers

  Over Aabévé Vertaalbureau

  Aabévé Vertaalbureau biedt u een snelle service, gegarandeerde kwaliteit en heldere tarieven. Aabévé Vertaalbureau heeft een uitgebreid netwerk van ervaren vertalers, waardoor vertalingen in vrijwel alle talencombinaties mogelijk zijn.

  Bij Aabévé Vertaalbureau bent u snel in het bezit van de juiste vertaling!

  Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

  • Optimale service
  • Binnen 30 minuten reactie
  • Snelle levering
  • Ervaren vertalers
  • Lage tarieven
  • Tientallen jaren ervaring
  • Hoge klantenwaardering
  • ISO-gecertifceerd
  Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
  =

  Meer over Antwerpen

  Antwerpen is qua inwonertal de grootste gemeente van België. Naar oppervlakte is het de op twee na grootste gemeente, na Doornik en Couvin. De stad ligt grotendeels op de rechteroever van de Schelde en heeft een uitgestrekt havengebied met internationaal vrachtvervoer. Het is na Rotterdam de tweede haven van Europa. Van groot economisch belang is de petrochemische bedrijvigheid bij Antwerpen. De stad is ook een wereldcentrum voor diamanthandel.

  Antwerpen is tevens de hoofdplaats van het kieskanton Antwerpen. De gemeente zelf telt 12 gerechtelijke kantons. De stad is ook zetel van het Rooms-katholieke bisdom Antwerpen en het Anglicaanse aartsdekenaat Noordwest-Europa. De inwoners van Antwerpen worden wel Sinjoren genoemd, naar het Spaanse woord señor. De stad zelf wordt door sommige van haar inwoners afgekort ’t Stad en soms de koekenstad genoemd, dit laatste vanwege de vele koekenfabrieken in Antwerpen. De Beukelaer en Parein waren daarvan de bekendste.

  Midden op de Grote Markt van Antwerpen staat de Brabofontein met een bronzen beeld van Silvius Brabo, die een grote hand wegwerpt. Een sage uit de 15e eeuw vertelt dat in het land van de Schelde omstreeks het begin van onze tijdrekening een reus, Druon Antigoon, heerste, die van elke schipper een zware tol eiste om over de Schelde te mogen varen.

  Wanneer een schipper weigerde te betalen werd hem de hand afgehakt. Een Romeinse krijger, Silvius Brabo, bevocht, overwon en doodde de reus, hakte op zijn beurt diens hand af en wierp hem in de Schelde. Het bevrijde volk noemde de stad Antwerpen, van ‘hand werpen’. De legende over de reus ontstond mogelijk na de vondst van onverklaarbaar grote beenderen, die later walvisbotten bleken te zijn.