Spaans

Spaans

Aabévé Vertaalbureau Spaans beschikt over vertalers voor de meeste talencombinaties. U kunt bij ons terecht voor letterlijke vertalingen Spaans naar of vanuit vele andere talen. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het vertalen en redigeren van teksten.

Wij kunnen bijvoorbeeld een websitetekst bewerken in de door u gewenste taal. Met onze vertalingen zijn wij thuis in vrijwel alle vakgebieden.

Wij kunnen voor vrijwel alle talen de juiste vertalers voor het juiste specialisme inschakelen.

Spaans vertalen

Als u een deal heeft gemaakt in Spanje is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Spaans aan u worden toegezonden. Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al tientallen jaren snel en goed.

Alhoewel het voor uw Spaanse partner als vanzelfsprekend is, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Spaans, van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie.

Het is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Spaans te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Spaanse markt tot een succes te maken.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

spaans-kantoor

Nederlands Duits

Wij zijn al tientallen jaren actief in de vertaalbranche, waardoor wij beschikken over een ruime ervaring. Vertaalbureau Duits werkt uitsluitend met professionele en meestal ook beëdigde vertalers. Het grootste deel daarvan is native speaker. In elk specialisme kunnen wij in alle talen de juiste vertalers inschakelen. Vertalen is ‘bemiddelen tussen twee culturen’. Onze vertalers weten hoe zij het beste een Duitstalige aanspreken. Een vertaling is sowieso nooit woord voor woord gelijk aan het origineel.

Een vertaler kiest voor een verandering of verschuiving in de tekst, zodat de boodschap zoveel mogelijk overeenkomt met de originele tekst. Soms wordt een tekst aangepast voor een bepaalde doelgroep. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met u als opdrachtgever. Interesse in een Duitse vertaling? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Klanten van Aabévé Vertaalbureau

Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. De specialismen van Vertaalbureau Duits zijn erg gevarieerd.

U kunt bij ons terecht met financiële, juridische en technische teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar.

Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

 

spaans-overleg

Spaans vertalen

Alle vertalers van Vertaalbureau Spaans beschikken over een ruime ervaring. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in. We werken uitsluitend met professionals. U bent dan ook altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is.

Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor uw vertaling, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Allerlei vertalingen

Natuurlijk kunt u bij Vertaalbureau Spaans terecht voor letterlijke vertalingen in en vanuit vele talen. Daarnaast vertalen en redigeren wij uw teksten ook graag. Hierbij kunt u denken aan het bewerken van een tekst in een folder, brochure of advertentie.

Bovendien zijn wij u graag van dienst voor het vertalen van websites. Ook staan wij voor u klaar voor het verzorgen van een beëdigde vertaling van officiële documenten. Dit zijn bijvoorbeeld documenten uit openbare registers en van de burgerlijke stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen.

Vraag een prijsopgave aan

Wilt u uw teksten laten vertalen door onze professionele vertalers? Vraag dan eens vrijblijvend een prijsopgave aan. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Prijsaanvraag

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=