Prijsopgave

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u mailen naar: info@aabeve.be of gratis bellen naar 0800 – 231 10.
Het te vertalen document kunt u direct meezenden en daarna ontvangt u van ons per omgaande een offerte. U kunt aan de rechterzijde van iedere pagina op deze website ook heel eenvoudig uw talencombinatie kiezen en het te vertalen document bijvoegen. Documenten worden uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld.
Desgewenst kunt u de documenten ook verzenden met een beveiligde verbinding via ons eigen WeTransfer-kanaal. U ontvangt binnen 30 minuten van ons een reactie in uw mailbox.

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunt u dit per e-mail bevestigen en beginnen wij met het vertalen van uw opdracht. U ontvangt de vertaling retour binnen de door ons aangegeven levertijd.

Onze vertaaltarieven gelden in principe voor algemene teksten. Voor zeer specialistische teksten kan een toeslag in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend brengen we u hiervan vooraf op de hoogte.

Voor vertaalopdrachten geldt in de meeste talen een minimumtarief van € 50,00 excl. BTW. Voor beëdigde vertaalopdrachten geldt voor de meeste talen een minimumtarief van € 75,00 excl. BTW. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal woorden en de talencombinatie.

Beschikt u over een Word-document, dan kunt u het aantal woorden eenvoudig zelf tellen. Documenten in andere bestandsformaten kunt u aan ons mailen om het aantal woorden te laten tellen. Na het toezenden van het document ontvangt u van ons per omgaande een offerte en een levertijd. Een vertaler kan normaal gesproken ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen.

Voor beëdigde vertalingen en spoedopdrachten geldt een toeslag van 20%. Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Mail info@aabeve.be of bel 0800-23110 (gratis) voor de meest recente en laagste tarieven.