Prijsaanvraag

Prijsaanvraag

Voor een vrijblijvende prijsopgave kunt u ons mailen of bellen naar +31 40 82 00 597. Het te vertalen document kunt u direct meezenden en daarna ontvangt u van ons per omgaande een offerte. Documenten worden uiteraard altijd vertrouwelijk behandeld.

U kunt ook gebruik maken van de aanvraagmodule op deze pagina.

Documenten

Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze ook verzenden met een beveiligde verbinding via WeTransfer. U ontvangt daarna binnen 30 minuten van ons een reactie in uw mailbox.

Gaat u akkoord met onze offerte, dan kunt u dit per e-mail bevestigen en beginnen wij met het vertalen van uw opdracht. U ontvangt de vertaling retour binnen de door ons aangegeven levertijd.

Onze vertaaltarieven gelden in principe voor algemene teksten. Voor zeer specialistische teksten kan een toeslag in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend brengen we u hiervan vooraf op de hoogte.

Beschikt u over een Word-document, dan kunt u het aantal woorden eenvoudig zelf tellen. Documenten in andere bestandsformaten kunt u aan ons mailen om het aantal woorden te laten tellen. Na het toezenden van het document ontvangt u van ons per omgaande een offerte en een levertijd. Een vertaler kan normaal gesproken ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen.

Voor spoedopdrachten kan een toeslag van 20% worden berekend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W.

Mail of bel +31 40 82 00 597 voor de meest recente en laagste tarieven.

Prijsaanvraag bedrijven

Bij bedrijven factureren wij op rekening, op voorwaarde dat we alle NAW-gegevens, alsmede het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer van u hebben ontvangen. Onze betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum.

Facturen worden aan bedrijven digitaal verzonden, tenzij u aangeeft dit niet te willen. Bij nieuwe klanten en/of kleine bedragen, zenden we ook direct een betaalverzoek mee.

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers