Pools

Pools

Onze Poolse vertalers hebben vele jaren ervaring en veel gevoel voor de Poolse cultuur. Als Vertaalbureau Pools zijn wij specialist in de Poolse taal en cultuur.

Wilt u als bedrijf een Poolse doelgroep bedienen of de Poolse markt verkennen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen vertalen wij Nederlands naar Pools en Pools naar Nederlands, maar voor vrijwel elke talencombinatie kunt u bij ons terecht.

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het vertalen naar het Pools meer is dan simpelweg het vertalen van een tekst. Hier komt ook het herschrijven van een tekst bij kijken. Bij ons bent u er zeker van dat uw tekst niet alleen wordt vertaald naar het Pools.

Wij stemmen de tekst namelijk ook optimaal af op uw Poolse doelgroep. Door uitsluitend te werken met ervaren vertalers die het Pools als moedertaal hebben, kunnen wij Poolse vertalingen van hoge kwaliteit bieden.

Vertalen Nederlands Pools

Wij zijn al bijna 30 jaar actief in de vertaalbranche, waardoor wij beschikken over een ruime ervaring. Vertaalbureau Pools werkt uitsluitend met professionele en meestal ook beëdigde vertalers.

Het grootste deel daarvan is native speaker. In elk specialisme kunnen wij in alle talen de juiste vertalers inschakelen.

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Jarenlange ervaring
  • Kwaliteitsgarantie
  • Scherpe tarieven
  • Uitsluitend professionele vertalers
  • ISO-gecertificeerd
  • Hoge klantenwaardering

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Vertaler-foto

Pools Nederlands

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken voor Aabévé Vertaalbureau. Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands doen wij al meer dan 30 jaar.

Wilt u als particulier of bedrijf een aantal Poolse woorden of Poolse zinnen vertalen, ook dat kan bij Aabévé vertaalbureau. In de grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door de jongere generatie ook wel Engels gesproken, maar het is toch verstandig om uw documenten aan te bieden in het Pools.

 

Tolk

Doet u zaken in Polen buiten de grote steden, zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft. Tijdens afspraken dient u er rekening mee te houden, dat uw geduld op de proef wordt gesteld, want ze zullen niet direct beslissingen nemen.

Bovendien zijn er vaak meerdere personen van een bedrijf bij betrokken, die u ook nog eens afzonderlijk zullen spreken. Het is goed om alle gemaakte afspraken achteraf ook schriftelijk vast te leggen en te laten bevestigen.

Onze klanten

Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. De specialismen van Vertaalbureau Pools zijn erg gevarieerd.

U kunt bij ons terecht met financiële, juridische en technische teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar.

Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

Aabévé Vertaalbureau voor Pools

Wilt u goede vertalingen van alle uitingen binnen uw bedrijf? Schakel dan nu Vertaalbureau Pools in en vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

U bent bij ons verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vertalingen met gevoel voor de Poolse cultuur.

 

Prijsaanvraag

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=