Frans

Frans

De Franse taal wordt gesproken door ongeveer 75 miljoen mensen als hun moedertaal. Het komt daarmee op de 14e plaats in de wereld. Het wordt gesproken door 63 miljoen mensen in Frankrijk, 4 miljoen in Wallonië en Brussel, 8 miljoen mensen in Canada  en 2 miljoen mensen in Zwitserland.

Frans is nog altijd één van de officiële talen van de Verenigde Naties en is nog steeds, ondanks de opkomst van het Engels, een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer. Ook in de Europese Unie speelt het een belangrijke rol, al gaat die relatief achteruit wegens de recente uitbreiding van de Unie.

Als taal voor wetenschappelijke publicaties van transnationaal belang is het Frans vrijwel geheel verdrongen door het Engels. Ten opzichte van het Nederlands hebben Fransen 20% meer woorden nodig om zich te uiten.

Frans vertalen

De meeste Nederlandstaligen vinden de Franse taal erg moeilijk. Reden te meer om uw documenten te laten vertalen door ervaren en gekwalificeerde vertalers. Aabévé Vertaalbureau beschikt over specialisten, die ervoor zorgen dat uw vertalingen van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van:

 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Jarenlange ervaring
 • Kwaliteitsgarantie
 • Scherpe tarieven
 • Uitsluitend professionele vertalers

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Vertaler-foto

Vertalen Frans Nederlands

Voor het vertalen van uw documenten selecteren wij de beste vertaler Frans Nederlands, Frans Duits, Frans Engels, of welke andere combinatie dan ook. Natuurlijk kunt u ook voor het vertalen van Nederlands naar Frans bij ons terecht.

Een perfecte Franse vertaling vanuit welke andere taal dan ook, is voor ons al meer dan 30 jaar dagelijks werk.

Fransen zijn over het algemeen zeer te spreken over Nederlandse zakenpartners. Ze worden als betrouwbaar en deskundig gezien en hebben een goed imago. Om zaken te doen in Frankrijk is het een groot voordeel als u de Franse taal beheerst.

 

Wij helpen u graag!

Beheerst u de Frans taal niet, neem dan iemand mee naar een gesprek die dat wel kan en zorg er in ieder geval voor, dat u alle benodigde documenten in de Franse taal beschikbaar heeft.

Aabévé Vertaalbureau is u graag van dienst bij het vertalen van documenten, overeenkomsten, folders, website, etc. naar het Frans.

Een Fransman gaat er dus zonder meer vanuit, dat u de Frans taal moet beheersen om zaken te doen. Omgekeerd is dat absoluut niet het geval.

Alle correspondentie, die u uit Frankrijk ontvangt, zal opgesteld zijn in het Frans en zult u dus moeten laten vertalen. Ook dat kan Aabévé Vertaalbureau uiteraard voor u verzorgen.

 

frans-thuis werken

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van:

 • Optimale service
 • Binnen 30 minuten reactie
 • Lage tarieven
 • Snelle levering
 • Professionele vertalers
 • Snelle levering
 • Hoge klantenwaardering
 • ISO-gecertificeerd
 • Tientallen jaren ervaring

Franse vertalingen

Vertrouw voor uw Frans-Nederlandse en Nederlands-Franse vertalingen op Aabévé Vertaalbureau. Ook voor Frans vertalen in combinatie met andere talen, voor zowel bedrijven als particulieren. Nieuwsgierig naar welke andere talen? Kijk op het overzicht van veel voorkomende talencombinaties.

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn de meeste vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Afhankelijk van het onderwerp van de originele tekst (de brontekst) kiezen we de meeste geschikte vertaler(s) voor de vertaalopdracht. Indien gewenst koppelen we klanten aan een ‘vaste’ vertaler, zodat hij of zij zich de stijl en terminologie van uw bedrijf eigen kan maken.

Meer weten over onze vertaaldiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Prijsaanvraag

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=