Duits

Duits

Onze Duitse vertalers hebben vele jaren ervaring en veel gevoel voor de Duitse cultuur. Als Duits vertaalbureau zijn wij specialist in de Duitse taal en cultuur.
Wilt u als bedrijf een Duitse doelgroep bedienen of de Duitse markt verkennen?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen vertalen wij Nederlands naar Duits en Duits naar Nederlands, maar voor vrijwel elke talencombinatie kunt u bij ons terecht.

Duits meest gesproken in EU

In de wereld van de handel is het een voordeel als u de taal van uw handelspartner spreekt. Duits is met ruim 100 miljoen moedertaalsprekers de meest gesproken taal
in de Europese Unie.

Niet alleen Duitsland, ook Oostenrijk en Zwitserland en o.a. delen van Denemarken en Italië hebben Duits als voertaal. Maar de Duitse taal strekt zich uit tot ver buiten Europa. Wist u dat er in Namibië nog circa 40.000 mensen zijn die van huis uit Duits spreken?

 

Duits vertalen

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat het vertalen naar het Duits meer is dan simpelweg het vertalen van een tekst. Hier komt ook het herschrijven van een tekst bij kijken.

Bij ons bent u er zeker van dat uw tekst niet alleen wordt vertaald naar het Duits. Wij stemmen de tekst namelijk ook optimaal af op uw Duitse doelgroep. Door uitsluitend te werken met ervaren vertalers die het Duits als moedertaal hebben, kunnen wij Duitse vertalingen van hoge kwaliteit bieden.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Vertaler-foto

Nederlands Duits

Wij zijn al tientallen jaren actief in de vertaalbranche, waardoor wij beschikken over een ruime ervaring. Vertaalbureau Duits werkt uitsluitend met professionele en meestal ook beëdigde vertalers. Het grootste deel daarvan is native speaker. In elk specialisme kunnen wij in alle talen de juiste vertalers inschakelen. Vertalen is ‘bemiddelen tussen twee culturen’. Onze vertalers weten hoe zij het beste een Duitstalige aanspreken. Een vertaling is sowieso nooit woord voor woord gelijk aan het origineel.

Een vertaler kiest voor een verandering of verschuiving in de tekst, zodat de boodschap zoveel mogelijk overeenkomt met de originele tekst. Soms wordt een tekst aangepast voor een bepaalde doelgroep. Dit gebeurt altijd in nauw overleg met u als opdrachtgever. Interesse in een Duitse vertaling? Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Wij helpen u graag!

Wilt u als bedrijf of organisatie de Duitse markt verkennen of een Duitse doelgroep bedienen? Aabévé Vertaalbureau helpt u met:

 • Vertalingen Nederlands Duits
 • Vertalingen Duits Nederlands
 • Vertalingen vanuit of naar het Duits in combinatie met vele andere talen

Klanten van Aabévé Vertaalbureau

Onze klanten zijn erg divers en bestaan uit particulieren, kleine tot grote bedrijven, beursgenoteerde bedrijven en zelfs multinationals. De specialismen van Vertaalbureau Duits zijn erg gevarieerd.

U kunt bij ons terecht met financiële, juridische en technische teksten, maar ook voor sociaal maatschappelijke en medische teksten staan wij voor u klaar. Bovendien vertalen wij voor u officiële documenten, die veelal beëdigd moeten worden. Uiteraard worden uw documenten door ons altijd strikt vertrouwelijk behandeld.

 

Bij Aabévé Vertaalbureau bent u verzekerd van:

 • Optimale service
 • Binnen 30 minuten reactie
 • Lage tarieven
 • Snelle levering
 • Professionele vertalers
 • Snelle levering
 • Hoge klantenwaardering
 • ISO-gecertificeerd
 • Tientallen jaren ervaring

Vertalingen

Vertrouw voor uw Duits-Nederlandse en Nederlands-Duitse vertalingen op Aabévé Vertaalbureau. Ook voor Duits vertalen in combinatie met andere talen, voor zowel bedrijven als particulieren. Nieuwsgierig naar welke andere talen? Kijk op het overzicht van veel voorkomende talencombinaties.

Bij Aabévé Vertaalbureau zijn de meeste vertalers gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Afhankelijk van het onderwerp van de originele tekst (de brontekst) kiezen we de meeste geschikte vertaler(s) voor de vertaalopdracht. Indien gewenst koppelen we klanten aan een ‘vaste’ vertaler, zodat hij of zij zich de stijl en terminologie van uw bedrijf eigen kan maken.

Meer weten over onze vertaaldiensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Prijsaanvraag

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
=